22 vjeçarja e dhu*nuar! Gjykata e Kërçovës solli vendim, sapo përfundoi seanca i aku*zuari shkeli masat!

Në Gjykatën e Kërçovës, u mbajt seanca për rastin “ Dh*unë në familje”.
Bëhet fjalë për 22 vjeçaren nga Kërcova e martuar në Luboten të Shkupit. Pas dy vitesh martesë ajo vendosi të ndahet pasi që nuk ka mundur ta përballojë më dhu*nën tek e cila ishte ushtruar dy vite radhazi. Dhu*na dhe kërc*ënimet vazhduan edhe pasi ajo erdhi të gjej paqe tek shtëpia e prindërve të saj.

Baby Boo

Gjykatësi Ismail Elezi gjykimin për këtë rast e kishte anuluar dy herë, ndërsa seanca e sotme u mbajt nën drejtimin e gjykatësit Dragan Minoski sepse gjykatësi Ismaili nuk mori pjesë për shkaqe shëndetësore. Në këtë seancë u soll vendim që të aku*zuarit i ndalohet t’i afrohet vik*timës, ndalesë për afrim 100 metra afër shtëpisë, ndalesë që ta komunikojë në telefon me vi*ktimën dhe të afërmit e saj. Kjo masë vlen vetëm 6 muaj.