22 vjeçari shqiptarë i dashuruar dheri në dhëmb me amerikanin! Tregon historinë e tij!

Renaldo Bano është 22 vjeç dhe ka vendosur që ta jetojë jetën pa u fshehur dhe pa u ndikuar nga fjalët që thuhen pas apo para krahëve në një vend të vogël si Shqipëria, kur del hapur që je homoseksual.

Para kamerave, ashtu si para familjarëve e shoqërisë së tij, Renaldo tregon rutinën e tyre të një dite ndërsa shfaqet krah partnerit Kevan Hudson, një 26-vjeçar nga SHBA, që jeton gjithashtu në Tiranë dhe punon si mësues anglishtjeje.

“Kevan është partneri im. Punoj online me fotografi. Jam fotograf dhe editor. Shumicën e kërkesave për punë me vjen nga të huajt. Rutina ime është e njëjtë. E nis si çdo shqiptar. E gjej partnerin aty në krah. I kushtoj kujdes lëkurës. Meshkujt shqiptarë nuk e kuptojnë këtë”, thotë Renaldo në emisionin “Ora e Tiranës”.

Çifti i të rinjve është njohur në rrjetet sociale. Fillimisht ka qenë një ftesë në Instagram, për t’u takuar më pas në kafenetë e Tiranës.

“Kur e pashë Renaldon mendova se është i këndshëm dhe thashë nuk kam si të mos e pëlqej. Më pas nisa ta dashuroj”, thotë Kevan.

I pari që hodh hapin e njohjes ka qenë Renaldo, gjithçka nisi me një mesazh.

Baby Boo