22 persona e shk*elën orën policore


Ministria e Punëve të Brendshme ka treguar shkeljet e orës policore në ditën e dytë të saj.
Nga ora 22 e deri në ora 05, janë konstatuar 22 shk*elje të orës policore në tërë shtetin.

Prej tyre, 11 janë në territorin e qytetit të Shkupi.
Ora policore ka filluar të zbatohet sërish nga 10 marsi dhe duhet të përfundojë më 22 mars.