22 milionë euro subvencione për kultivuesit e duhanit


Për herë të parë në kohë dhe në mënyrë jo selektive janë paguar subvencionet e zmadhuara për duhan, ndërsa në kontot e tyre kultivuesit e duhanit do të kenë rreth 22 milionë euro subvencion.

Këtë e deklaroi sot Kosta Kostandinov, deputet i LSDM-së. Sipas tij qeveria e udhëhequr nga LSDM, me këtë ka përmbushur edhe një premtim të rëndësishëm nga Plani për jetë.

Ai shtoi se shumica parlamentare dhe qeveria po vazhdojnë me realizimin e masave të parapara të cilat sigurojnë zhvillim në bujqësi, standard më të lartë dhe më shumë para për qytetarët.

Baby Boo