17 vejçares nga Irani, 80 rrahje me kamxhik dhe 4 vite burg, pse vallëzoi me këngën e Era Istrefit!

Kjo vajze 17 vjecare nga Irani, është denuar me 80 rrahje me kamxhik dhe 4 vjet burg, vetem pse ka kenduar dhe vallezuar me kengen e Era Istrefit.

Baby Boo

Sipas qeverise se Iranit, kjo vajze ka shkelur rregullat e Islamit dhe ligjin e sheriatit.

https://youtu.be/UBv9ST1-tXQ

Restorant Lumare