16 policë të infektuar me virusin korona (VIDEO)

16 policë janë të prekur me virusin korona tregoi në ClickPlus Ministri i Brendshëm teknik Naqe Çulev. Një zyrtar policor tashmë ka ndërruar jetë. Ministri tha se policët janë të informuar se si duhet të mbrohen varësisht detyrës që e kryejnë.

Baby Boo

“Deri më tani ne si Ministri e Brendshme kemi regjistruar 16 pjesëtarë me virusin korona. Kemi bërë udhëzime të brendshme por edhe pamflete që i përdorin zyrtarët policorë dhe aty është saktë e definuar se varësisht vendit të punës dhe detyrave që u jepen se çfarë lloj pajisjesh duhet të mbajnë” tha Çulev në TV21.