Ka ndërruar jetë aktori i mirënjohur Adem Mikullovci


Ka ndrruar jetë aktori i njohur shqiptar Adem Mikullovci. Familjarët e Mikullovcit kanë njoftuar për këtë humbje të madhe.

Poashtu ata kanë njoftuar nëpërmjet rrjeteve sociale, se për informata të tjera rreth ceremonisë së va*rrimit do të lajmërojnë me kohë.
Aktori Mikullovci ka lindur në vitin 1939 në Vushtrri kurse përgjatë jetës së tij ka luajtur në shumë projekte filmike teatër komedi dhe shumë performanca të tjera artistike.

Aktori Mikullovci ka lindur në vitin 1939 në Vushtrri kurse përgjatë jetës së tij ka luajtur në shumë projekte filmike teatër komedi dhe shumë performanca të tjera artistike

Baby Boo