Dy vite për të ndërtuar ‘Urën e Kazazëve’ në Tetovë

‘Ura e Kazazëve’ u përfundua pas lënies në harresë për dy vite me rradhë.

Baby Boo

Kjo urë filloi me punimet në tetor të vitit 2016 dhe përfundoi në Prill të vitit 2018. Për afërsisht 2 vite kjo urë ngeli e pa asfaltuar edhe pse premtimet nga kryetarja e komunës së Tetovës ishin se e njëjta do të përfundojë brenda 2 muajve.

Ka reaguar edhe aktivisti i shoqërisë civile Arianit Xhaferi nga OJQ ‘Eco Guerilla’ ku shkruan:’Ura 10 metra ne Tetove, ndertohet me ngadal se ura 7 kilometra ne Kaçanik. Ura te Shkolla e Medicinës në Tetovë, që nuk është as 10 metra është nisur në të njëjtën kohë para 2 vitesh si kjo ura gjigande 6,7 km në Grykën e Kaçanikut. Komuna e Tetovës punët i çon me shpejtësinë e breshkës. A mund të priten punë më të mëdha nga kjo Komunë, përveç llafeve?’.

Komuna duhet të mbajë përgjegjësi për vonesat drastike në kryerjen e projekteve.