15 vetura aksi*dentohen në rrugën Prishtinë-Mitrovicë: 15 persona të lënduar


15 persona kanë mbetur të lë*nduar pas një aks*identi ku ishin të përfshira rreth 15 vetura.
Rasti është konfirmuar nga zëdhënësja e policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.
Ahmeti ka bërë të ditur se 15 veturat janë aksi*dentuar në 5 ak8sidente të ndryshme në këtë rrugë, dhe se ndihmë mjeksëore kanë kërkuar 15 persona.

“Me daten 28.12.2020 rreth ores 07:30 ne rrugen Prishtinë – Mitrovicë saktësisht në fshatin Shkabaj, kanë ndodhur pesë ak*sidente komunikacioni rrugor , prej tyre 3 me lëndime. Të perfshira gjithsej janë 15 automjete. Bazuar në të dhënat fillestare ndihmë mjeksore deri tani kanë kerkuar 15 persona. Me rastet po merren zyrtarët e njësitit të trafikut.”, tha ajo

Baby Boo