15 raste të reja në 24 orët e fundit në vend, 1 rast i ri në Tetovë

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19 në vendin tonë. Rastet janë paraqitur si më poshtë:

Baby Boo

Kumanove 8 ,Shkup 4 ,Tetovë 1 ,Strugë1 ,Shtip 1

Me 15 rastet e reja numri përgjithshëm i të infektuarve shkon në 570. Ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima, 1 në Tetovë dhe 1 në Koçan. Numri i përgjithshme i viktimave shkon në 20. Nga këto te dhëna nuk janë përfshirë testet e qendrave private për testim sepse spitalet nuk kane punuar.