Flet Krenar Osmani personi që u arre*stua nën dyshimin se ju vu fla*kën

Flet Krenar Osmani personi që u arre*stua nën dyshimin se ju vu fla*kën veturave të EVN-së!

Baby Boo

Osmani konfirmon arre*stimun e tij dhe se është mbajtur në stacionin policor deri në orët e hershme të mëngjesit. Sipas Osmanit arsyeja e arre*stimir të tij është statusi që ka shkurar në Facebook: “Doni lojë lojë do kemi”.

“Jam ndaluar. Do të vazhdohet me procedurë të rregullt gjyqësore. Më ngarkojnë për vepër penale për djegien e dy makinave të EVN-së” tha Osmani për TV21.