138 gjoba në autostradën Shkup-Kumanovë-Veles


Sot Njësia Lëvizëse për Sigurinë në Trafikun Rrugor kreu një kontroll të intensifikuar të aksionit në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles për të sanksionuar automjetet që lëvizin me shpejtësi më të madhe se sa ishte e lejuar, me çka u sanksionuan 138 automjete.

Nga këto, 27 automjete udhëtonin me shpejtësi mbi 50 km / orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe shtatë automjete lëviznin me shpejtësi mbi 70 km / orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Kontrollet e intensifikuara vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut dhe të kontribuojnë bashkërisht për rrugë më të sigurta.