132 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

132 raste të reja janë shënuar me koronavirus në Kosovë nga 486 mos*tra të realizuara në Klinikën Infektive.
Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 47 raste komuna Ferizaj 16 raste, komuna Mitrovicë 16 raste komuna Gjilan 12 raste, komuna Podujevë 6 raste komuna Vushtrri 5 raste komuna Viti 4 raste komuna Drenas 4 raste komuna Fushë Kosovë 4 raste komuna Pejë 3 raste komuna Prizren 3 raste komuna Deçan 2 raste komuna Kaçanik 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Kamenicë Klinë Graçanicë Kllokot Mitrovicë e veriut, Obiliq Rahovec dhe Skenderaj.
Ndërkaq edhe gjashtë persona kanë vde*kur nga koronavirusi në Kosovë, kurse janë shëruar plotë 83 persona.

Baby Boo