11 vite kërkon që të kthehet në vendin e punës. I’a morrën padrejtësisht!


11 vite më parë Emrije Tahiri ishte e punësuar si profesoreshë e gjuhës dhe letërsisë shqipe në gjimnazin ‘Aleksandër Xhuvani’ në Podujevë,e kualifikuar dhe me diplomë fakulteti.

Në mënyrë joligjore u hap një konkurs ri, për të nxerrë nga puna Tahirin dhe për të punësuar në vend të saj një tjetër profesoreshë.

Pas ankesava deri tek ministria e Arsimit dhe Shkecës në Kosovë, vendimi i
MASH erdhi në favor të Tahirit, ngaqë u soll vendim për t’u shfuqizua vendimi për largim nga puna të Tahirit.
Mirëpo edhe pas këtij vendimi, ajo ende nuk është kthyer tek vendi i saj i punës!

Emrije Tahiri sot më 1Maj, edhe pse kanë kalaur 11 vite, ajo e dëshpëruar kërkon drejtësi për vendin e punës./PaCensurë

Baby Boo