11 qershor 1999: Dita e fundit e serbëve ne Prishtinë


Është data 11 qershor e vitit 1999, dhe trupat serbe ende janë në Prishtinë, por kjo ishte dita e tyre e fundit në kryqytetin e Kosovës.

FMimages.net sjelle pamje ekskluzive të Prishtinës, të realizuara nga TV Catalonia ku shihen paramilitarët serbë duke kontrolluar në rrugët e Prishtinë.

Kjo ishte dita e fundit e paramilitarëve serbë në Prishtinë, më datën 11 qershor ata largohën një herë e për gjithmon nga Prishtina dhe Kosova. TV Catalonia ishte televizioni i parë i cili ishte futur në Prishtinë, qysh nga data 9 qershor./TV Catalonia/fmimages.org