1000 euro ose fotografitë në facebook, kërcënon i dashuri!


Dje rrethë orës 11.00, personi me iniciale B.T. 23 vjeç nga Gostivari, ka paraqitur një personë të gjinisë femërore, të cilën e ka njoftuar përmes rrjetit social Facebook, ku kanë këmbyer disa fotografi kontraverze dhe kompromituese.

Pas një kohe të kaluar, e panjohura nëpërmjet të mesazhit është kërcënuar se, do të publikoj fotografitë nëse nuk i sjell 1063 euro, megjithatë kur i ka thënë që nuk ka aq para, e njejta ka pranuar që mjafton edhe 100 euro, dhe se menjëherë do ti fshijë fotografitë, mirpo e panjohura sërisht vazhdon të kërkojë edhe më shumë para.