Mjeku shqiptarë i sukses’shëm në Gjermani, tregon si Imer Slemani dhe Bujar Osmani nuk e pranuan në punë!

Pa Censurë ka zhvilluar një intervistë me mjekun Rexhail Ramadani nga Kumanova, i cili si mjek vepron në Gjermani. Për më tepër lexoni intervistën: Pa Censurë : Çfarë ju shtyju që të lagoheshit nga vendi? Zakonisht largimi nga vendlindja vjen nga mungesa e prespektives dhe mundësitë për t’i zhvilluar potencialet që ke. Në Maqedoni gjithcka … Continue reading Mjeku shqiptarë i sukses’shëm në Gjermani, tregon si Imer Slemani dhe Bujar Osmani nuk e pranuan në punë!