fbpx

VIDEO: Ministri i ri i Jashtëm nuk flet mirë as shqipen, as anglishten

Genti Cakaj është emëruar sot ministër i Jashtëm i Shqipërisë.

Një emër që nuk thotë asgjë tek e majta.

Në fakt fotografia e tij nuk është as në faqen zyrtare të Ministrisë së Jashtme, ku ai ishte zv/ministër deri më tani. As jetëshkrimi i tij nuk gjendet.

Shpesh është bërë subjekt humori për mungesat në shqipen letrare. Por, me sa duket ministri i ri i Jashtëm i Shqipërisë ka probleme jo vetëm me shqipen, por edhe me anglishten.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.