fbpx

Tetovë, privohet nga liria një 34 vjeçar

Punonjësit e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë, sot (12-shkurt) rrethë orës 06 e 30 minuta, në rrugën ,,Stasho Pinxhur,, në Tetovë, me urdhër të gjykatësit e kanë privuar nga liria personin A.K. 34-vjeç nga fshati Poroj, i dënuar me tre vjet e gjashtë muaj prapa grilave për vepër penale ,,Përpunim ilegal, mbajtje dhe tregti me armë dhe materje shpërthyese,,.
Pasi që i njëjti është privuar nga liria dhe mbajtjes së shkurt në Stacionin policorë Tetovë, i njëjti është dorëzuar në ,,Idrizovë,, në Shkup, për vuajtje të dënimit.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.