Tetë gjëra që vërtetë do t’ju ​​befasojnë nëse ndonjëherë vendosni ta vizitoni Amerikën

Shumë evropianë habiten kur vizitojnë për herë të parë Shtetet e Bashkuara.
Edhe pse ne jemi të ngjashëm në shumë mënyra, ka gjëra që në SHBA ende ndryshojnë nga ato në Evropë dhe pjesën tjetër të botës.

Baby Boo

Çmimet në supermarkete, për shembull, janë diçka që mund të jetë shumë konfuze.
Më poshtë, lexoni 8 gjëra interesante që e bëjnë Amerikën specifike.
Ëmbëlsira në barnatore

Monedhat

Biskota në formë të bukës

Bakshishe

Sasia e ushqimit

Guaskat e banjove

Çmimet

Para në formë të dhuratave