Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1419 testime dhe 166 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup 47 Kumanovë 17 Dibër 1 Shtip 23 Tetovë 12 Strugë 7 Manastir 1 Ohër 3 Kavadarci 9 Gostivar 15 Gjevgjeli 1 Strumicë 1 Demir Hisar 1 Makedonski Brod 10 Vinicë 2 Sveti Nikole 2 Kërçovë 12 Negotino 2.

Baby Shop Charli

Humbën jetën 4 pacientë një pacient nga Shkupi një pacient nga Kërçova një pacient nga Shtipi dhe një pacient nga Manastiri. Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 185 pacientë të shëruar nga:

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 105.357 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11054 numri i pacientëve të shëruar është 6882 numri i atyre që humbën jetën është 497 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3675.

Restorant Lumare
Sigma Doors