Taravari: Sot kisha nderin ta takoj lu*ftëtarin nga tre lu*ftërat kombëtare çlirimtare


Arben Taravari
Sot kisha nderin që të takoj një ndër lu*ftetarët më të respektuar nga tre lu*ftërat kombëtare çlirimtare, Komandantin Mirsad Neziri.

Gjatë këtij takimi Mirsadi mendon se TASH ESHTE KOHA për ndryshime tek shqiptarët e Maqedonisë dhe e vetmja kërkesë e tij ishte që nga institucionet lokale po ashtu edhe nga ato qendrore të ketë një përkujdesje më të mirë për familjarët e dësh*morëve dhe invalidët e lu*ftës ndërsa veteranëve dhe familjarëve të tyre t’u jepet përparësi në punësim nëpër institucionet publike.

Lavdi të gjithë Dëshmorëve të Kombit.
Mirënjohje e respekt për të gjithë veteranët.
Ideali i tyre është obligim për ne!

Baby Boo