fbpx

SKANDALOZE: Anëtari i kryesisë qëndrore të RDK-së për 10 vite dhe baxhanak i Talat Xhaferit sot zgjidhet anëtar i komisionit për antikorrupsion

Skandaloze ka qenë sot zgjedhja e anëtar të komisionit për antikorrupsion Nuri Bajrami, edhe pse kryeparlamentari Xhaferi deklaroi se pavarsisht që ai është baxhanak i tij, kjo nuk përbën ndonjë ndikim në përzgjdhjen e tij… Shtrohet pyetja si ka mundësi që një antar i kryesisë qëndrore të një partie politike të zë këtë pozitë?!

Nuri Bajrami për 10 vite ka qenë aktiv në politikë edhe atë në pozitë të nënkryetarit të partisë RDK!

Ku pika GJ: e listës së dokumenteve të cilat duhet të dërgohen për të konkuruar si anëtar i komisionit për antikorrupsion është pikërisht të mos pjesë e ndonjë partie politike. Si ka mundësi që Nuri Bajrami ta kalojë këtë pikë?!

Për më tepër shikoni fotografitë:

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.