SKANDAL: Në RTVM gazetarët me koronavirus shkojnë në punë!

Të punësuar në RTVM, të shqetesuar kanë reaguar dhe nepermjet Pa Censur kane shprehur indinjate te thelle, se si mundet disa gazeatarë të cilët kanë rezultuar pozitiv ndaj koronavirusit, të shëtisin lirshëm dhe të vijnë në punë me arsyetimin se nuk kanë simptome.

Baby Boo

Ata kërkojnë nga përgjegjsitë, të dalin publikisht me emer dhe mbiemer për gazetarët e infektuar, pasi rrezikojnë jetën e mbi 1000 të punësuarve aty, dhe familjeve të tyre.