Shqiptari zhduket pa gjurmë, policia në Angli vë alarmin për këdo që ka informacion

Një i ri shqiptar është zhdukur duke bërë që me urgjencë të nisë hetimi për gjetjen e tij.Mësohet se shqiptari është identifikuar si Olti Gega, i cili për herë të fundit u pa në zonën Camagael të Fort William.

Baby Shop Charli

17-vjeçari shqiptar ka flokë të zinj dhe të prerë shkurt dhe si shenjë dalluese ka një nishan në faqen e tij të djathtë.

Herën e fundit që u pa i riu kishte vedhur në bluzë gri xhinse të zeza dhe një orë po ashtu të zezë.Zyrtarët që provojnë zhdukjen thonë se janë ‘të shqetësuar për mirëqenien e tij’ dhe bëjnë apel për informacion.

Restorant Lumare
Sigma Doors