Shqiptarët punojnë më shumë, sindikalistët: Pak produktivitet dhe paga të ulëta (VIDEO)


Sipas një sondazhi të Komisionit Europian shqiptarët qëndrojnë në punë më shumë se sa qytetarët e tjerë të Europës, 40 orë është mesatarja e javës së punës në shtetet europiane, ndërsa në Shqipëri punohet 48 orë në javë.

<iframe width=”1036″ height=”608″ src=”https://www.youtube.com/embed/0vMMVq0FwXo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>