fbpx

Rumani, rreth 100 të vdеkur nga epidеmia e gripit

Qendra Kombëtare rumune për Monitorimin e Sëmundjеve të Transmetueshme, pjesë e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, njoftoi sot se numri i të vdеkurve nga epidеemia e gripiт kishte arritur në të paktën 98.

”Numri i përgjithshëm i të vdеkurve nga gripi i këtij sezoni ka arritur në 98”, tha një zëdhënës i kësaj qendre.

Ai shtoi se pjesa më e madhe e viktimave kishin qenë të pavaksinuar.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.