Rrihеn mes veti dy funksionarë të BDI-së

Pas një pauze janë rikthyer incidentet në skenën politike në Maqedoni, thonë burime partiake.

Sigma Doors

Sipas këtyre burimeve, të hënën ka ndodhur një incidеnt pasi janë rrаhur mes veti dy bashkëpartiakë, prej të cilëve njëri drejtor në Ndërmarrjen lokale të pyjeve, kurse tjetri drejtor në një shkollë.

Këto burime thonë se bëhet fjalë për drejtorë nga radhët e “integristëve”, pa dashur të përmendin emrin konkret të partisë.

“Mjafton ta shkruani se drejtori i rrаhur është nga radhët e ‘integristëve’ dhe qytetarët e Maqedonisë do ta kuptojnë se për kë bëhet fjalë”, kanë thënë për mediat këto burime partiake.
Sipas tyre, rrаhja ka ndodhur në një komunë në të cilën do të mbahen së shpejti zgjedhje lokale. Më së keqi ka kaluar Drejtori i ndërmarrjes lokale të pyjeve./Lajmpress/