Regjim i posaçëm trafiku në Shkup për shkak të vizitës së presidentit polak!

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se për shkak të vizitës zyrtare të presidentit polak Andzhej Duda, sot dhe nesër do të vendoset një regjim i posaçëm i komunikacionit në rrugët përreth qendrës së Shkupit.

Baby Boo

“Apelojmë tek të gjithë qytetarët-pjesëmarrës në komunikacion që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë dhe të respektojnë rregullat e komunikacionit”, thuhet në njoftimin e MPB.