Rama nxjerr foton me heroin e ditës, 22-vjeçarin që shpëtoi qytetarët në sheshin “Skënderbej”

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto me atë që sot njihet si heroi i ditës, Klodiani. 22-vjeçari neutr*alizoi shoferin e deh*ur që terr*orizoi sot qytetarët në mes të sheshit “Skënderbej”. Ai iu afrua automjetit të agre*sorit dhe e god*iti atë, ndërsa tha për mediat se e bëri këtë veprim pasi mendoi se bëhej fjalë për një akt terr*orist.

Baby Boo