fbpx

Pollozhani: VITI I TURPIT VITI 2018

Shpëtim Pollozhani

Është viti i turpit për klasën politike shqiptare që nuk bëri asgjë pë të burgosurit politikë shqiptarë, dhe, me prezencën e vetë edhe duke votuar kudër i amnstoi fyromasit të akuzuar për terrorizëm dhe nuk bëri asgjë as për zyrtarizimin e gjuhës shqipe dhe as për persëritjen e procedurave të shqiptarëve të dënuar në procese të farikuar për nevoja politike dhe me dëshmitarë të mshefun- shpifun.

Viti i turpit është edhe per ne të gjithë që mendojmë se jemi të lirë dhe nuk u ngritëm në protesta që ta detyrojmë QENEFERINË të marrë hapa për rishikim të dënimeve të dhjetra të burgosurve shqiptarë ne burgjet e vendit.

Shifeni këtë fotografi dhe besoj se ata që kanë shpirt nuk do të ngelin indiferent.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.