“Polici mαnjαk më gjuαjti në orar të punës”, Delinda Disha i publikon identitetin: Merrni masa


Aktorja Delinda Disha është përballur së fundmi me një situatë aspak të këndshme. Ajo është përballur me një polic që sipas saj pasi i ka vënë gjobën “e ka gjuajtur”.

Ajo nuk ka nguruαr as të publikojë emrin e policit në fjalë.

“Ruhuni o gra, vajza, nëna, motra se sot keni në qarkullim një polic që përveç gjobës ju bën dhe si kodosh….

Eh kur do dhe polici në orar të punës të gjuaj për laraska.

Drejtoria të marrë masa për policët që shkelin etikën e punës dhe klaojnë kufinjtë e komunikimit, nuk respektojnë uniformën”, shkruan Delinda e cila më pas ka marrë shumë mesazhe të vajzave që janë gjendur në të njejtën situatë.

Delinda, prej vitesh është personazh shumë i njohur pasi ka marrë pjesë në Portokalli apo emisione të tjera humori.