Petar Bogoevski of*endon rëndë gratë muslimane të mbuluara me shami në Shkup

Petar Bogoevski ish zv. sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE of*endon rëndë grate musliamane te mbuluara me shami!
Bogoevski ka shkruar në profilin e tij në Facebook se Shkupi i duket si në Kabul, Afganistan kur sheh gra të bukura të mbuluara!

Baby Boo

Bogoevski shkruan: “Dje eca në kala nëpër Kabul, Afganistan gra të bukura, interesante, moderne…, restorante, fusha sportive
Hej,… ishte Shkupi 100m larg nga Qeveria dhe unë e ngatërrova me Kabulin! Më falni! Vjen ligji!