Pastrohet rrjedha e lumit Pçinja

Drejtori i SH.A Ekonomia e Ujërave për rajonin Kumanovë-Likovë, Oliver Ilievski ka njoftuar sot për pastrimin e rrjedhës së lumit Pçinja në Kumanovë. Kjo ndërhyrje sipas Ilievskit është bërë me qëllim pastrimin e shtratit të lumit nga mbetjet dhe parandalimin e përmbytjeve të mundshme si pasojë e daljes së ujit nga shtrati.

Baby Boo


Restorant Lumare