fbpx

Onuri sapo kishte filluar studimet për mjekësi,ëndrra e tij ishte tu ndihmojë njerëzve!

Një nga viktimat e tragjedisë së djeshme në rrugën Shkup-Tetovë, afër fshatit Llaskarcë, është edhe 19 vjeçari Onur Sadiku. Familja e tij janë familje gurbetqarësh në Poreç të Kroacisë, kurse Onuri sapo kishte filluar studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, rrëfejnë fqinjët e tij për Gazetën Lajm.

Ata e përshkruajnë Enurin si djalosh shembullor edhe në shkollë por edhe në jetën private. “Ai kishte ëndërr të jetës të ju ndihmojë njerëzve, prandaj edhe kishte zgjedhur fakultetin e mjekësisë”.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.