One Hospital ju mundëson ekspert që të aplikojnë botoxin në fytyrën tuaj me rezultate të shkëlqyera!

One Hospital, Spitali privat i cili ndodhet në Tetovë ju mundëson ekspert që të aplikojnë botoxin në fytyrën tuaj me rezultate të shkëlqyera!

Baby Boo

Siguria e pacientit, njohja e mirë e rajoneve anatomike, cilësia e materialeve dhe këshillat e ekspertëve për rezultatet që do të merrni kur aplikoni Botox janë shumë të rëndësishme. Prandaj, gjithmonë duhet të shkoni dhe të siguroheni që shëndetin tuaj ia keni besuar një specialisti në atë fushë.
Dr. Ekaterina Nabakova, specialiste në dermatovenereologji dhe kozmetologji është në dispozicionin tuaj çdo ditë pune, në departamentin e One Esthetic. Caktoni termin në numrat e telefonit në vijim 044 344 414 dhe 078 822 777.