Nuk është korrekte që të imponohem nga ndonjë parti!


Rexhepi:”Nuk është korrekte që të imponoj unë ndonjë parti se çfarë të bën ose jo, apo ndonjë parti të më imponoj mua dhe njëashtu nuk është as korrekte të kaloj në partinë BDI duke qenë deputet i Lëvizjes Besa.”

Gjithashtu ai e ceki se nuk ka pasur njohuri për vendimin e kryetarit Bilalli dhe se përderisa nuk ka ndonjë vendim zyrtar unë do të vazhdojë të jem deputet në atë parti dhe pasi që ai u informua me këtë lajm nga pyetja e gazetarëve, Rexhepi u përgjigj duke thënë se:” Unë i jap të drejtë dhe e kuptoj kryetarin për veprimin që e ka bërë përkundër të gjitha presioneve që ka pasur, unë vazhdoj ta respektoj në të njëjtën mënyrë si para 3 ditëve.”. përcjell Pa censurë.

Baby Boo