Nuhi Neziri kandidat i BDl-së për Komunën e Tearcës

Sonte në mbledhjen e kryesisë së degēs së BDI-së nē Komunën e Tearcës u vendos që kandidat i kēsaj partie pēr zgjedhjet lokale të jetë Nuhi Neziri.

Baby Boo

Neziri u zgjodh kandidat me votim unanim nga anëtarët e kryesis së degës dhe kēshillat vendor të BDI-së.

Nuhi Neziri ishte si kandidat i propozuar nga nēndega e fshatit Tearcë.
Edhe kryetari aktual i Komunës së Tearcës, Isen Asani i uroi sukses Nuhi Nezirit në zgjedhjet lokale.