fbpx

Nga DAP shprehën të kënaqur me paraqitjet për regjistrimin e tatimit E-personal

Në sistemin e Drejtorisë për të Ardhura Publike për tatimin E-personal, deri më tani janë regjistruar rreth 640.000 qytetarë.

Afati për paraqitjen e tatimit skadon ditën e hënë. Ato do të mund të regjistrojnë tatimin në drejtoritë rajonale të DAP-it të cilat do të punojnë edhe për 31 dhjetor deri në orën 16:30.

Nga regjistrimi i deri tanishëm nga DAP thonë se janë të kënaqur dhe se nuk janë vërejtur probleme serioze.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.