Nënkryetarja e LSDM-së: ”Përpjekjet me Alternativën janë të përbashkëta për ne”


Nënkryetarja e LSDM-së Sanja Llukarevaska tha se nuk do të kandidojë për kryetare të LSDM-së dhe se përpjekjet e LSDM-së dhe Alternativës janë të përbashkëta, përcjell FLAKA.

Baby Boo

“Në periudhën në vijim do të shohim se si do të zhvillohen gjërat në Parlament. LSDM nuk bën lëshime në negociatat për zgjerimin e mazhorancës. Përpjekjet me Alternativën janë të përbashkëta për ne, dhe ky është procesi i integrimit evropian dhe politikat progresive në vend. Për momentin kryeministër dhe lider i partisë është Zoran Zaev, nuk do të kandidoj për kryetar”, thotë Llukarevska.