fbpx

Në pikën kufitare me Greqinë u ngjit mbishkrimi “Republika e Maqedonisë së Veriut”, gjuha shqipe askundi(FOTO)

mri i ri i shtetit është ngjitur për herë të parë në tablën rrugore në kufirin me Greqinë, gjegjësisht në Gjevgjeli.

Në pikën kufitare “Bogorodicë”, tanimë është ngjitur në tabelë emri ri të shtetit “Republika e Maqedonisë së Veriut”.

Drejtori i Doganës ka premtuar se gjatë ditës do të ndërrohen të gjitha tabelat në pikat kufitare.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.