Ndryshon orari i mbërritjes së vaksinave “Sinofarm”

Morgantown, WV - 16 December 2020: Small bottle of coronavirus vaccine with syringe with background of the Chinese company Sinopharm logo

Ministria e Shëndetësisë sonte kumtoi se vaksinat kineze “Sinofarm” në vend se në ora 05:00 të mëngjesit, do të arrijnë dy orë më vonë, gjegjësisht në ora 07:00.

Në vend priten gjithsej 200.000 vaksina “Sinofarm” janë blerë në negociata të drejtpërdrejta me prodhuesit.

Me këtë rast, para poliklinikës “Jane Sandanski” është paralajmëruar fjalim I ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe ambasadorit të Republikës Popullore të Kinës, Xhang Suo.