Naser Ziberi pozitiv në COVID-19?!

Lexues të portalit Gazeta Express kanë vënë re Naser Ziberin në spitalin Sistina, në pjesën e testimeve për Covid-19 dhe kanë dërguar fotografi deri te redaksia jonë.

Baby Boo

Sipas tyre, pas paraqitjes se simptomevex Ziberi është testuar për COVID-19 në spitalin privat Sistina gjatë mëngjesit të sotëm.