fbpx

Mesiq: Marrëveshja e Prespës do të mundësojë integrimin euroatlantik të Maqedonisë

Marrëveshja e Prespës u arrit edhe me përpjekje, mbështetje dhe pjesëmarrje të fortë të faktorit politik shqiptarë.

Kjo është arsyeja pse faktori politik shqiptarë ka demonstruar se është shtetndërtues në kohën e turbulencave në rajon dhe jam i bindur se është pozitivisht e pranuar dhe vlerësuar nga vet Maqedonia, por edhe nga bashkësia ndërkombëtare, ka thënë në intervistën për gazetën “Koha”, ish presidenti kroat Stipe Mesiq.

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.