Macja fuet në Viva Fresh në Kamenicë, “shijon” llojet e mishit (VIDEO)

Prania e kafshëve në dyqane është bërë e zakontë në vendin tonë, mirëpo në Kamenicë ka ndodhur një rast ndryshe. Një mace ka “provuar” e siç duket edhe “shijuar” llojet e mishit në frizin e Viva Fresh.

Baby Boo

Një sinjalizues i Sinjalit ka dërguar pamje ku shihet një mace e cila përveç që endet nëpër market, ajo ushqehet me mishin e vendosur në friz për konsumatorët, shkruan Gazeta Sinjali.

Kjo pamje e tmerrshme shihet se i ka “ikur” edhe njërit nga punëtorit të marketit, i cili kalon kah ajo pjesë dhe nuk shikon fare kah frizi.

https://news15post.com/wp-content/uploads/2021/12/1-1.mp4?_=1