Labinot Tahiri i dhuron spitalt të Gjakovës aparaturat për prodhimin e oksigjenit

Labinot Tahiri
Përshëndetje të gjithëve!
Sot në Gjakovë , dhuruam donacionin e parë nê mungesë të oksigjenit, ( aparaturat për prodhimin e OKSIGJENIT).
Aty ishim në Klinikên Infektive dhe vizituam disa pacientë!

Baby Boo

Konsideratë për stafin mjeksorë të cilët ishin nën përkujdesjen e pacientëve në rrethana edhe më të veshtira.
Vazhdojmē në Komuna të tjera!
Të shpëtojmë jetë se bashku.
Me respekt, Labi KOSOVË E SHQIPËRISË.

https://www.facebook.com/LabinotTahiriOfficial/posts/4717197405022273

Restorant Lumare