fbpx

Kryetari Likovës mjetet financiare për dekorin e Vitit të Ri i dërgon për… (FOTO)

Kryetari i Komunës së Likovës, mjetet financiare për fundvit i transferon tërësisht tek Programa për mbrojtje sociale për vitin 2019.

Nga Komuna e Likovës shkruajnë:

Ashtu siç ju kemi njoftuar ditë më parë se thuaj se me mbështetjen e gjithë këshilltarëve u miratua buxheti i Komunës së Likovës për vitin 2019 ashtu siç ishte propozuar nga Kryetari, z. Erkan Arifi, i cili mjetet financiare për fundvit të gjitha i ka transferuar tek Programa për mbrojtje sociale për vitin 2019.

Kjo për faktin se me këtë veprim komuna edhe më shumë do ket mundësin qe ti ndihmoj kategorive me gjendje më të rëndë sociale – skamnorëve, edhe ate falë bashkëpunimit të ngushtë me Shoqatën bamirëse ” Jetimat e ballkanit ” dhe shoqatën “Solidariteti “, ku gjithëashtu për bashkëpunime të këtilla jemi të gatshëm me të gjithë, me qëllimin e vetëm përmisimin e kushteve jetësore për më nevojtarët.

Mjetet të cilat kan qen të parapara sikurse viteve tjera plus me këto shtesë arrijn vlerën prej 15. 000 Eur, me të cilat sigurtë që së bashku me bashkëpunëtorët tonë – do tē veçonim pa keqkuptim, hoxhën e nderuar z. HALIL KASTRATI dhe donatorët e tjerë, do ti sigurojm kulm mbi kokë edhe më shumë familjeve nevojtare.

 

  

Përmbajtjet që i merr PaCensurë nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Pa Censurë botohet në www.pacensure.com dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.