Kristi drejt eliminimit, i thotë Oltës “ik o kurνë” + video


Video më poshtë po bën namin në rrjet duke shkaktuar komente dhe thirrje produksionit të BBV. Aty dëgjohet Kejsi që po flet me Oltën duke i thënë “të bëftë mirë” dhe Kristi që po gatuan diçka. Kejsi me Kristin janë afër…

Olta pak më tutje shihet tek mundohet të afrojë Kristin pas vetes duke i thënë “hajde se ta shpjegoj unë këtu”.

Kristi nuk lëviz nga vendi dhe Olta dëgjohet të thotë “ ta tregoj unë ty”. Në këtë pikë dëgjohet edhe fjalia “ik o kurν”.

Kristi e thotë duke qeshur por kjo fjali mund ti kushtojë skualifikimin nga loja e Big Brother VIP 2.

Keqardhje pasi Kristi dukej se po bënte një lojë të fortë. Të dalësh për një batutë të gabuar në këtë pikë të lojës do të ishte vërtet për të ardhur keq.

Le të presim Prime të Shtunën për të kuptuar nëse produksioni do marrë ndonjê masë apo do e anashkalojë.

Baby Boo