Kjo është gjendja e 21 vjeçares nga Peja që ka rënë nga kati i tretë i një hoteli

21-vjeçarja që ka rënë nga kati i tretë i një hoteli në Pejë është në gjendje të rëndë.Për gjendjen e saj, ka dhënë detaje shefi i Intensives në QKUK, Shaqir Uka, i cili tha se 21-vjeçarja ka marrë lë*ndime serioze në disa pjesë të trupit.
Ajo ka ardhur sot në orët e hershme të mëngjesit. Është në gjendje të rëndë, ka marrë lë*ndime serioze në boshtin kurrizor dhe në gjoks. Po ashtu ka lën*dime edhe në kokë”, tha Uka.

Baby Boo