Këngëtarja shqiptare rrë*fen tm*errin: Βrenda spitalit modular në Tetovë vd*iq dhe shoqja ime, baѕhkë me të ëmën


Elita Ziberi, këngëtarja nga Tetova ka rrë*fyer tm*errin që përjetuan qytetarët me dj*egien e spitalit modular, ku fatkeqësisht pati 14 vik*tima.
“Ishte një tm*err, ende dridhem kur e mendoj. Ka shumë persona të vd*ekur, ca thonë 20, ca thonë më shumë. Por në qytet vinte era e rëndë, gjithçka u shk*rumbua. Nuk e mendoj se është reaguar shumë shpejt, njerëzit krejt janë dj*egur. Nuk mundet që ka pasur disa persona që kanë shpëtuar. Jam shokuar, nuk e di…”, tha Ziberi.

Ajo ka rrë*fyer se një nga vi*ktimat ishte shoqja e brezit të saj, 29 vjeç, që kishte qenë në spital për t’iu gjendur pranë nënës së prekur nga Co vid.
Ajo shprehet se nuk ka pasur një reagim të shpejtë, pasi gjithçka është shk*rumbuar. “Nuk mund të mbaj edhe orën e mësimit ashtu siç duhet jam duke u dridhur, nuk e di, shumë e vështirë. Një shoqe që kam pasur kishte vd*ekur me nënën e vet aty. Të kenë durim të githë tetovarët”, theksoi ajo.